Modieus-geraffineerd, basic-chique of sportief-casual – wie zichzelf af en toe een nieuwe outfit gunt, hoeft daarvoor niet diep in de buidel te tasten, want Takko Fashion biedt betaalbare mode voor het hele gezin. Met meer dan 1600 filialen in het binnen- en buitenland behoren wij tot de grootste textielketens van Europa.

Van een romantische top met schouderbandjes tot een casual outdoorjas, van een kinderjeans tot een stoere herenpullover – de eigen designers van Takko Fashion ontwerpen trendgerichte mode voor volwassenen en kinderen, voor de vrije tijd en voor andere gelegenheden. Naast kleding is er ook een leuke collectie aan accessoires: riemen, sieraden, petten, tassen, sjaals en ga zo maar door. Alles voor een complete mode-outfit!
  0294 41 45 38
www.takko.com
vacatures
aanbiedingen


Coronavirus
Het is niemand ontgaan, het Corona virus zorgt voor veel onrust in onze samenleving. Wij houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op de voet. Wij willen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zo goed mogelijk beschermen. 

Feestdagen
Tijdens feestdagen hebben de meeste winkels gewijzigde openingstijden. 

Openingstijden
Vandaag gesloten

Reguliere openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten